A ieșit din carantină și a violat o minoră. Un bărbat din raionul Hîncești riscă până la 12 ani de închisoare pentru jaf și viol

Embed:

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din satul Cioara, raionul Hîncești, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind bănuit că ar fi violat și jefuit o minoră de 17 ani.

La data de 21 martie, curent, angajații Inspectoratului de poliție Hâncești în conlucrare cu cei ai Inspectoratului național de investigații, sub conducerea procurorilor, au stabilit că suspectul a revenit recent din Italia, iar după trei zile de expirare a termenului de carantină la domiciliu, s-a deplasat cu autoturismul prin satul Crasnoarmeiscoe, raionul Hîncești, unde a stopat și a luat ca pasageră o minoră.

Audiată de poliție, victima a declarat că prin constrângere, profitând de imposibilitatea de a se apăra sau de a-și exprima voința, a violat-o, iar ulterior, i-a sustras în mod deschis telefonul mobil.

Ca rezultat al măsurilor speciale de investigații, efectuate de polițiști, la data de 23 martie, a fost identificat și stabilit suspectul.

În urma percheziției la domiciliul acestuia, polițiștii au depistat și ridicat telefonul mobil care aparține victimei și automobilul cu care se deplasa.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul  riscă de la 5 până la 12 ani de închisoare.

loading...

Lasă un comentariu