A furat un telefon mobil de la colegul de cameră pentru ai face cadou iubitei, iar acum riscă închisoare (VIDEO)

Embed:

Un tânăr în vârstă de 18 ani din Capitală a alertat poliţia că i s-a furat telefonul mobil de model ”HUAWEI P9” în sumă de 3.000 lei.

Băiatul a spus poliţiştilor că închiriază locuința împreună cu un alt tânăr, iar dimineața când s-a trezit nu a mai depistat telefonul mobil și nici tânărul cu care locuiește nu răspunde la apeluri.

Potrivit poliţiei, în urma măsurilor întreprinse a fost stabilit locul aflării individului fiind reținut, acesta a fost escortat la inspectorat pentru audieri.

Suspectul s-a dovedit a fi în vârstă de 18 ani, originar dintr-o localitate din r-nul. Strășeni. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că telefonul mobil pe care l-a sustras i l-a făcut cadou prietenei. Ulterior telefonul a fost ridicat și urmează a fi returnat proprietarului.

Tânărul este cercetat penal pentru furt, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67. 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

loading...

Lasă un comentariu