A furat un automobil, dar n-a ajuns prea departe cu el. Un tânăr de 21 de ani din Capitală, REŢINUT (VIDEO)

Embed:

Un tânăr de 21 de ani din Capitală a fost reținut și cercetat penal pentru furtul unui automobil din sectorul Râșcani. Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 5 noiembrie, de către un locuitor al Capitalei în vârstă de 52 ani, care a declarat că i-ar fi fost sustras automobilul, care era parcat în curtea casei.

Inculpatul a fost reținut și escortat la poliție unde şi-a recunoscut vinovăţia, comunicând că aflându-se în ospeţie pe ascuns a sustras cheile de la automobil, după care fără a fi observant de proprietar l-a sustras. Cauzând un proprietarului un prejudiciu în sumă de 98 000 lei.

Totodată polițiștii au stabilit că individul se afla în urmărire penală, care a fost anunțat de către instanța de judecată, pentru comiterea unui act de huliganism. Este de menționat că suspectul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.

În acest context a fost iniţiată cauză penală pentru furt, care conform legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu amendă de până la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Individul fiind plasat în arest preventive pentru 30 de zile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu