A furat un automobil, dar n-a ajuns prea departe cu el. Un minor de 12 ani, REŢINUT (VIDEO)

A furat un automobil, dar n-a ajuns prea departe cu el. Aventura s-a încheiat la Inspectorat. Este isprava unui minor în vârstă de 12 ani, care este suspectat că a furat o maşină.

Incidentul a avut loc ieri, în localitatea Costeşti, raionul Ialoveni. Proprietarul automobil de marca Mercedes, şi-a parcat unitatea de transport în faţa porţii, iar, după puţin timp, a depistat că aceasta a dispărut.

Bărbatul a anunţat imediat oamenii legii, care au intervenit prompt. În urma măsurilor speciale de investigaţii, forţele de ordine au găsit vehiculul accidentat şi abandonat.

În scurt timp, a fost identificat şi făptaşul, ulterior, fiind escortat la Inspectorat, pentru a fi interogat.

În cadrul audierilor, el şi-a recunoscut vina. Acesta le-a spus poliţiştilor că a răpit maşina ca să se plimbe, însă, la un moment dat, a intrat într-o bordură şi a fugit.

În acest context, pe marginea acestui caz a fost iniţiat un proces penal. Deocamdată, nu se ştie dacă minorul va fi tras la răspundere, întrucât, el nu a atins vârsta de 14 ani. Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu