A fost reţinută o altă persoană în cazul jurnalistei Victoria Marinova ucisă în Bulgaria. Ce spune şeful poliţiei din Ruse

Embed:

Un cetăţean român de origine ucraineană a fost reţinut în cazul jurnalistei Victoria Marinova ucisă în Bulgaria. Potrivit şefului poliţiei din oraşul Ruse, Teodor Atanasov, acesta are alibi şi nu este considerat suspect în cazul comiterii crimei.   

Anterior, apăruseră informaţii neconfirmate privind reţinerea unui cetăţean român cu paşaport moldovenesc. Totuşi, Atanasov a precizat că deocamdată nu există niciun suspect şi că doar sunt verificate mai multe persoane.

Ambasada României în Bulgaria are în atenție cazul semnalat și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale, pentru a afla identitatea persoanei reţinute. Misiunea diplomatică română nu a primit solicitări de asistență consulară în acest caz.

Victoria Marinova, o jurnalistă de investigaţii în vârstă de 30 de ani, a fost găsită moartă pe malul Dunării, în oraşul Ruse.

Autorităţile au stabilit că înainte de a fi ucisă, femeia a fost bătută şi violată. Jurnalista moderase recent o emisiune în care a prezentat o investigaţie despre fraudele cu fonduri europene.

Anchetatorii nu au stabilit încă dacă asasinarea Victoriei Marinova are legătură cu activitatea ei profesională. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu