A fost publicat primul portret oficial al Prinţului Louis, mezinul Ducilor de Cambridge

Ducii de Cambridge, prințul William și Kate Middleton, au publicat, marți, primul portret oficial al prințului Louis, cel de-al treilea copil al lor, care împlinește un an, scrie libertatea.ro. 

Fotografia cu prințul Louis a fost realizată de Kate și îl surprinde pe micul prinț în grădina conacului Anmer Hall de pe proprietatea reginei din Queens, Norfolk. Nu este prima dată când ducesa de Cambridge realizează chiar ea fotografiile transformate în portretele aniversare ale copiilor săi.

Prințul Louis este al cincilea în succesiunea la tronul Marii Britanii după bunicul său, Charles, tatăl său, William, fratele mai mare, George, și sora sa Charlotte.

Louis s-a născut la două zile după aniversarea reginei Elisabeta a II-a, care a împlinit duminică 93 de ani. Familia regală britanică va mai avea câteva aniversări în perioada următoare. Charlotte, urmează să împlinească 4 ani pe 2 mai, iar fratele său, prințul George, va împlini 6 ani pe 22 iulie.

Louis nu va mai fi în curând cel mai mic membru al Familiei regale, după ce Meghan Markle este așteptată să nască la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai. 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu