A fost prezentat oficial. Cine este noul viceministru al Transporturilor

Noul viceministru al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Anatol Usatîi, a fost prezentat astăzi echipei ministeriale cu care va lucra în următoarea perioadă.

Ministrul Transporturilor, Vasile Botnari, a menţionat că sectorul drumurilor este extrem de important pentru dezvoltarea economiei ţării, din care motiv reabilitarea întregii infrastructuri rutiere este un obiectiv prioritar în activitatea Ministerului.

"În perioada ce urmează, vrem să avansăm semnificativ în domeniul reabilitării infrastructurii drumurilor din Moldova. Am încrederea că experienţa acumulată de Anatol Usatîi, ne va ajuta să realizăm lucruri frumoase pentru ţară, astfel ca oamenii să se bucure de tot mai multe drumuri bune, de calitate europeană", a spus Vasile Botnari.

De asemenea, Vasile Botnari i-a mulţumit ex-viceministrului Boris Gherasim pentru aportul pe care l-a adus în dezvoltarea ramurii.

Anatol Usatîi este licenţiat în economie. Din 2010 până în prezent, în calitate de director al Proiectului reabilitarea drumurilor, realizat cu suportul Corporaţiei Provocările Mileniului, a gestionat lucrările de reabilitare a  traseului Sărăteni-Soroca. Anterior, a activat în cadrul unităţii de implementare a proiectului Druminvest şi în cadrul Administraţiei de Stat a Drumurilor, se spune într-un comunicat al Ministerului Transportului şi Infrastructurii Drumurilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu