''A fost o decizie luată la nervi''. Zimbru s-a răzgândit şi nu se mai retrage din Divizia Naţională

Embed:

Zimbru Chişinău nu se mai retrage din Divizia Naţională! Conducerea clubului s-a răzgândit şi a declarat că s-a luat o decizie la nervi atunci când a anunţat că retrag echipa din campionat după derby-ul cu Dacia, câştigat de lupi cu 0-1.

După o întâlnire cu suporterii şi cu preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Cebanu, conducerea clubului Zimbru a decis să nu mai retragă echipa din Divizia Naţională. 

"Poate a fost o decizie spontană, pentru că aşa arbitraj nu e de dorit să fie în Moldova. Ar fost păcat să procedăm aşa cum a fost în primele minute după încheierea meciului. Am vorbit cu domnul Cebanu şi totul este ok, însă i-am zis că trebuie luate măsuri cu arbitrajul că astfel nu se poate de continuat", a declarat directorul general al FC Zimbru, Igor Oprea. 

Directorul clubului Zimbru a vorbit şi despre problemele financiare cu care se confruntă în ultima perioadă formaţia din Chişinău. Din cauza restanţelor salariale, mai mulţi jucători şi-au anunţat plecarea de la echipă. Printre aceştia sunt căpitanul Iulian Erhan, Anatolie Cheptine, Maxim Potârniche, Serghei Alexeev dar şi stranierii Dmtrii Klimovici, Kiril Pavliucek, Aleksejs Visņakovs.  

"Mai sunt restanţe de salariu de o lună, însă azi sau mâine vom achita totul. Mai mult de jumătate din jucători li s-a achitat totul. Toate cerinţele le vom îndeplini, ne ţinem de cuvânt şi va fi totul bine", a mai adăugat directorul FC Zimbru, Igor Oprea. 

Duminică, după derby-ul cu Dacia, conducerea clubului Zimbru a anunţat că retrage echipa din campionat din cauza arbitrajului. Oficialii clubului şi-au motivat decizia prin faptul că centralul Serghei Derenov ar fi dictat greşit două lovituri de la 11 metri în favoarea dacilor.

Zimbru a încheiat prima parte a campionatului pe locul şase cu 15 puncte acumulate în 12 meciuri. Galben-verzii vor fi în vacanţă până la mijlocul lunii ianuarie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu