A fost inventată vodca "miraculoasă" care protejează ficatul de efectele negative ale alcoolului

Vodka Bellion este prima băutură alcoolică comercializată, care a fost creată cu ajutorul tehnologiei NTX, ce reduce semnificativ daunele provocate de alcool asupra ficatului şi ADN-ului uman, scrie Mediafax.ro.

Antreprenorul indian Harsha Chigurupati şi echipa sa au dezvoltat tehnologia NTX, prin care efectele negative ale alcoolului asupra ficatului şi ADN-ului nu ar mai fi o grijă majoră.

NTX este un "amestec brevetat de ingrediente" ce protejează ficatul de efectele negative ale consumului de alcool, fără a altera gustul băuturii.

În timpul testelor, tehnologia a reuşit să diminueze efectele negative ale alcoolului cu 93%, relatează Descoperă.

Chigurupati susţine că echipa sa a lucrat timp de 10 ani la dezvoltarea tehologiei, proces care a implicat testarea diferitelor proporţii din ingredientele utilizate, glicirizina (un extract din lemn-dulce), manitolul (un diuretic) şi sorbatul de potasiu (aditiv alimentar).

"Nimeni nu bea alcool pentru că vrea să-şi distrugă ficatul. Acum, oamenii pot savura plăcerea băuturii fără să-şi afecteze ficatul sau ADN-ul'', a declarat antreprenorul.

Conform Natural News, tehnologia deţine în acest moment suficiente dovezi ştiinţifice pentru a susţine afirmaţiile antreprenorului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu