A fost identificată cea de-a doua victimă decedată în EXPLOZIA din Capitală. Cine este bărbatul

Embed:

Poliția a identificat cea dea doua victimă decedată pe 20 martie în urma exploziei la intersecția străzilor Armeneasca cu Alexei Mateevici.

Victima este un bărbat de 40 de ani care locuia în municipiul Chișinău. Bărbatul trăia de unul singur.

Bărbatul a fost identificat după ce ieri poliția a cerut ajutorul cetăţenilor care deţin informaţii despre identitatea lui.

Incidentul s-a produs după ce un bărbat s-a certat cu vânzătoarea pentru că aceasta nu a vrut să-i dea 10 pachete de ţigări gratuit, iar la ieşire din magazin din geanta acestuia a căzut o grenadă. 

Bărbatul de 40 de ani trecea prin preajmă, când a fost surprins de suflul exploziei. În urma tragediei, IGP a anunţat că va organiza, în timpul apropiat, o operaţiune în toată ţară pentru a identifica persoanele care păstrează arme ilegal.

PUBLIKA.MD reamintește că doi bărbaţi au decedat, iar al treilea a fost rănit în urma unei explozii. Tragedia a avut loc în pragul unui magazin alimentar din Chișinău.

CITEȘTE ȘI: EXPLOZIE UCIGAȘĂ ÎN CAPITALĂ. Două persoane au decedat și una a fost rănită după ce un individ a detonat o grenadă într-un magazin

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu