A fost identificat autorul atentatului sângeros de la Manchester

Suspectul autor al atentatului comis luni seară la Manchester și soldat cu 22 de morți și cel puțin 59 de răniți a fost identificat drept Salman Abedi, a anunțat marți agenția de presă Reuters, care citează mai mulți oficiali americani, scrie agerpres.ro.

Conform declarațiilor a doi oficiali din SUA care au ținut legătura cu autoritățile britanice, Abedi — care potrivit cotidianului The Telegraph s-a născut la Manchester în 1994, părinții fiind refugiați libieni — ar fi venit cu trenul de la Londra la Manchester.

Publicația britanică Daily Mirror a relatat marți că printre persoanele decedate se află Saffie Rose Roussos, în vârstă de numai 8 ani, Georgina Bethany Callander (18 ani) și John Atkinson (26 de ani).

Anterior, în cursul zilei de marți, premierul britanic Theresa May declarase că poliția și serviciile de securitate britanice cunosc identitatea presupusului atentator sinucigaș care a ucis 22 de persoane, printre care mulți copii, luni seară într-o sală de concerte din Manchester. May confirmase că atacatorul a acționat singur, însă nu este clar dacă alte persoane au ajutat la pregătirea atacului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu