A fost făcută publică fotografia celui care a ÎMPUŞCAT-O MORTAL pe cântăreaţa Christina Grimmie

Poliţia din Orlando a făcut publică fotografia celui care este suspectat că ar fi împuşcat-o mortal pe interpreta Christina Grimmie, fostă concurentă a emisiunii "The Voice"

Potrivit informaţiilor, ucigaşul ar fi Kevin James Loibl, are 27 de ani şi este originar din Saint Petersburg, Florida. Bărbatul special ar fi venit în Orlando pentru a săvârşi infracţiunea. El avea asupra lui două pistoale, gloanţe şi un cuţit de vânătoare. 

Loibl nu are antecedente penale şi nici nu era cunoscut cu Christina Grimmie. În momentul de faţă, anchetatorii verifică computerul şi telefonul infractorului. 

Cântăreaţa Christina Grimmie, fostă concurentă a emisiunii "The Voice", a murit, după ce a fost împuşcată la finalul unui concert pe care l-a susţinut, vineri, în Orlando, potrivit declaraţiilor făcute de poliţia din Florida, informează bbc.com.

Cântăreaţa a fost împuşcată, în timp ce oferea autografe, de un bărbat. Agresorul - care a fost, pentru un timp, imobilizat de fratele Christinei Grimmie - s-a sinucis.

Cântăreaţa în vârstă de 22 de ani a fost dusă imediat la spital, însă medicii nu au reuşit să o salveze.

În 2014, Christina Grimmie a încheiat pe locul al treilea sezonul al şaselea al emisiunii-concurs "The Voice", difuzat de postul NBC.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu