A fost dezvăluită cauza INCENDIULUI DE LA NOTRE-DAME. Ce a declanşat focul DEVASTATOR

Incendiul izbucnit în catedrala Notre Dame din Paris ar fi fost cauzat de un scurtcircuit la rețeaua electrică, potrivit primelor date furnizate de Poliția din Franța, scrie a1.ro.

Conform Daily Mail, surse apropiate anchetei au dezvăluit că incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit la rețeaua electrică, însă datele nu sunt, însă, oficiale, întrucât monumentul este consolidat cu panouri din lemn pentru a susține unele părți fragile ale zidurilor. 

Unul dintre cele mai puternice simboluri ale culturii Europene, Catedrala Notre-Dame din Paris, a fost cuprinsă de un incendiu devastator, pe 15 aprilie. Mii de oameni au privit înmărmuriți, de pe ambele maluri ale Senei, cum turla în formă de săgeată a catedralei se prăbușește.

Președintele francez, Emanuel Macron, promite că Notre Dame va fi refăcută în doar cinci ani. Ba mai mult, imediat după dezastru, el a mers la locul incendiului și a ținut un discurs în apropierea catedralei. Macron și-a luat angajamentul că va căuta cele mai mari talente și va reconstrui edificiul în numele francezilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu