A explodat cererea pentru şedinţele foto de familie, cu decorul de Crăciun

Embed:

Deşi mai sunt aproape două luni până la Crăciun, unii îşi fac deja planuri cum să-şi surprindă persoanele dragi. Iar pentru că pozele sunt în mare vogă datorită reţelelor de socializare, fotografii profită de acest lucru pentru a câştiga un ban. Aceştia şi-au amenajat deja studiourile în spiritul sărbătorilor şi îşi aşteaptă clienţii. Iar pentru ca atmosfera să fie de poveste, nu s-au zgârcit la bani pentru decor.

Victoria Serjan a venit la o şedinţă foto împreună cu fiul ei. Femeia vrea să-i facă un cadou soţului la aniversarea pe care o va sărbători chiar în preajma Anului Nou.

"Când cadoul este făcut din suflet, e preţuit. Vom face şi poze cu tematica iarnii pentru rudele noastre. E o tradiţie deja, îmi place", a spus Victoria Serjan, clientă.

Şi familia Carp a decis să vină la o şedinţă foto în noiembrie pentru a pregăti din timp darurile.

- Să se uite la burtică şi să pună mâna.

- Uite, aici, pe burtică unde e surioara... 

"Vrem să le printăm şi să le trimitem rudelor de peste hotare. Va fi o amintire frumoasă şi pentru familia noastră. Le vom pune pe căni", a spus Ecaterina Carp, clientă.

Proprietarii studiourilor spun că au deja agenda încărcată.

"În decembrie este foarte greu să găseşti studiou pentru şedinţe foto. Foarte mulţi se înscriu în noiembrie pentru ca din timp să facă poze în linişte şi să pregătească cadourile", a spus Irina Procopiuc, administrator studiou foto.

Iar aici... fanteziile moldovenilor sunt diverse.

"Astfel de cadou poate fi comandat în orice culoare. Numărul fotografiilor nu este limitat. Puteţi opta şi pentru o carte foto, unde vor fi scrise urări pentru persoanele dragi."

Preţul pentru o şedinţă foto variază între 800 şi 2.000 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu