A doua înfrângere consecutivă. USM-Bostavan a fost învinsă de General Asigurări

Embed:
Echipa General Asigurări a câștigat lejer disputa cu formația Universității de Stat din Moldova din cadrul etapei a 11-a al Campionatului Moldovei de volei masculin, care este și prima etapă a play-offului în care participă cele mai bune 4 formații.

Experimentata echipă din Chișinău i-a dominat pe tinerii voleibaliști ai formației USM-Bostavan pe tot parcursul partidei și s-a impus în final cu scorul de 3-0.

Este a doua înfrângere consecutivă suferită în campionat de formația Universității de Stat, după ce în etapa a 10-a aceasta a fost învinsă cu același scor de Dinamo-MAI.

USM nu a putut miza în partida cu General Asigurări pe Dionis Gorea. Liderul echipei studențești a fost indisponibil din cauza răcelii.

"Trecem printr-o serie de eșecuri. Jucătorul de bază al echipei are febră și a ratat partida. Fără el nu am putut juca așa cum o facem de obicei", a menţionat Alexandru Dudicov, antrenor USM.

Unul din cei mai prolifici jucători ai formației General Asigurări a fost Alexandru Șceglov. Acesta a condus formația chișinăuiană în calitate de antrenor-jucător.

"În sfârșit, ne-am decis cu lotul pe care îl vom avea până la finalul sezonului. Începem să ne înțelegem unul cu altul pe teren, acest lucru s-a văzut în ultima vreme. Cred că nu ne vom opri aici, iar în viitor vom juca mai bine", a precizat Alexandru Şeglov, antrenor-jucător General Asigurări.

Într-o altă partidă a etapei a 11-a, Dinamo-MAI Chișinău a învins cu același scor, 3-0, formația Tighina Bender.

După prima etapă a play-off-ului echipele General Asigurări și Dinamo-MAI s-au instalat în fruntea clasamentului.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu