A devenit BOGAT la doar 6 ani. Cum câștigă un copil circa 11 milioane de dolari pe an (VIDEO)

La doar șase ani, Ryan a devenit milionar și câștigă singur o avere. Băiatul din China a reușit această performanță cu ajutorul canalului său de Youtube, unde face recenzii jucăriilor. Așa a ajuns să adune peste 11 milioane de dolari pe an, notează Business Insider, citează libertatea.ro.

Ryan este gazda canalului de Youtube "Ryan Toys Review". Acest canal i-a adus faimă, dar și bani. Totul a început în urmă cu doi ani, când băiatul și-a întrebat părinții dacă poate să-și facă propriul canal pe Youtube, unde își spune părerea despre jucării. Aceștia nu doar că au fost de acord, ci au reușit să-l ajute pe micuț să facă o mulțime de astfel de videoclipuri.

Primul video, realizat când Ryan avea doar 4 ani, are peste 800 de milioane de vizualizări. În imagini, Ryan deschide un "ou uriaș cu surprize", care conținea peste 100 de mașinuțe din seria Pixar Cars. Înregistrarea s-a viralizat și de atunci băiatul a început o carieră în acest domeniu. Anul trecut,  părinții lui au realizat aproape zilnic câte un filmuleț cu băiatul, care își spune părerea despre jucării.

Așa a reușit să aibă peste 10 milioane de abonați, iar fiecare review postat de acesta strânge milioane de vizualizări. Asta înseamnă că Ryan are venituri de aproape un milion de dolari pe lună. Băiatul de șase luni a fost inclus în topul Forbes al persoanelor cu cele mai mari venituri acumulate din YouTube, clasându-se pe locul opt, cu  aproape 11 milioane de dolari pe an. El câştigă aproape la fel de bine ca staruri ale platformei precum PewDiePie şi Jake Paul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu