A dat foc maşinii în care se aflau cei trei copii ai săi

O crimă oribilă a avut loc în orăşelul Bourg-en-Bresse din Franţa. Un bărbat şi-a stropit cu benzină maşina şi i-a dat foc, în timp ce înăuntru se aflau cei trei copii ai săi. A supravieţuit doar fiul cel mai mare, în vârstă de 11 ani, ceilalţi doi micuţi au decedat, informează Adevărul.ro. Soţia bărbatului a fost găsită, ulterior, asfiţiată la domiciliu.

Potrivit poliţiştilor, ar fi vorba despre o crimă urmată de o sinucidere. În seara zilei de luni, bărbatul a stropit maşina cu benzină şi i-a dat foc, după care a intrat înăuntrul vehiculului, în parcarea unei benzinării aparţinând unui supermarket din Culoz, la aproximativ 90 de kilometri de locuinţa sa.

Singurul care a scăpat cu viaţă este fiul cel mai mare, în vârstă de 11 ani, care a reuşit să iasă din maşină. "Prezintă arsuri grave, dar se pare că viaţa nu îi este în pericol", a anunţat Marie-Christine Tarrare, procurorul din Bourg-en-Bresse.

Soţia bărbatului a fost găsită moartă în camera de zi a locuinţei familiei, din Bourg-en-Bresse. "A fost dispusă efectuarea unei autopsii, cu scopul de a stabili cauzele exacte ale decesului mamei care, la o primă examinare, ar fi putut urma unei asfixii", a precizat procurorul.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, şi femeia, în vârstă de 29 de ani, sunt născuţi în Bosnia. Gestul bărbatului ar putea avea legătură cu o dispută în familie. Familia nu era, însă, cunoscută la Parchet pentru violenţe sau "carenţe de educaţie".


 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu