A dat buzna în mai multe locuinţe din Capitală şi a adus prejudicii de ZECI DE MII DE LEI. Cine este hoţul şi ce riscă (VIDEO)

Embed:

Un bărbat de 42 de ani din raionul Cimișlia a fost reținut de polițiști, fiind suspectat de comiterea unui șir de furturi din locuințe.

Potrivit oamenilor legii, bănuitul a furat două telefoane mobile, un ceas şi bani dintr-o locuinţă de pe strada G. Madan. Suspectul i-a adus proprietarei un prejudiciu de 2.500 de lei. Bărbatul a intart în apartament prin forțarea geamului din termopan.

Într-un alt caz, suspectul a furat dintr-un aparatment de pe strada Hipodromului. Acesta a sustras un telefon Samsung și un portmoneu, cauzând proprietarei un prejudiciu de 4.000 de lei.

Bănuitul a mai a dat buzna şi în alte doua locuințe din sectorul Râșcani, de unde a furat bani și bunuri, suma totala a pagubei fiind estimată la 30.000 de lei.

Individul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. Bărbatul și-a recunoscut vina şi a declarat că a comis infracțiunea din lipsă de bani. O parte din bunurile sustrase le-a vândut, iar o parte au fost depistate de forțele de ordine, acestea au fost ridicate și urmează a fi restituite proprietarilor.

Anterior, bănuitul a fost judecat pentru infracțiuni similare.

Individul a fost plasat în arest preventiv pentru un termen de 30 de zile. Poliţia a inițiat o cauză penală pentru furt. Bărbatul riscă până la patru ani de închisoare, o amendă de la 32.500 până la 67.500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu