A cumpărat un dulap vechi cu o sumă infimă, dar a găsit o ADEVĂRATĂ COMOARĂ în sertarul lui

Emil Knodell, un bărbat în vârstă de 67 de ani din statul american Texas, a cumpărat un dulap vechi de la un bărbat care își vindea vechiturile din casă. I-a atras imediat atenția finisajul de marmură și lac, iar când a aflat că are 125 de ani, prețul de 100 de dolari i s-a părut un chilipir, scrie Libertatea.ro.

Când a încărcat dulapul în mașină pentru a-l duce acasă, a auzit un zgomot metalic venind din interiorul acestuia. Knodell a fost surpins pentru că știa că toate sertarele sunt goale.

La o privire mai atentă însă, a descoperit că la baza dulapului se afla un compartiment ascuns. După ce a reușit să îl deschidă, nu mică i-a fost mirarea să găsească înăuntru o adevărată comoară: bijuterii din aur cu perle și diamante, scrisori, monede și bancnote din timpul Războiului Civil.

Emil Knodell a povestit că nu s-a gândit nicio clipă să păstreze obiectele. S-a întors la cel care i-a vândut dulapul, care i-a povestit că piesa de mobilier a aparținut inițial bunicilor săi, dar nu știa ce comoară ascunde de fapt.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu