A cumpărat maşină în rate şi abia la frontieră a aflat că aceasta este căutată de autorităţile din Marea Britanie

Polițiștii de frontieră ieșeni au identificat un autovehicul marca Skoda Yeti, în valoare de peste 55.000 de lei româneşti, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Marea Britanie.

La 30 iulie, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași – Serviciul Prevenire si Combatere a Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere şi a Sectorului Poliţiei de Frontiera Ţuţora au desfășurat, pe raza judeţului Iaşi, o acţiune specifică pe linia combaterii traficului internaţional cu auto furate.

A fost identificat un autovehicul de marca Skoda Yeti, care era condus de cetățeanul român I.C., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

În urma verificărilor, s-a constatat că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie la 17 iulie, anul curent.

Bărbatul a declarat că în luna iunie, a anului trecut, a cumpărat mijlocul de transport, în rate, din Marea Britanie şi nu avea cunoştinţă că acesta este căutat de autorităţile britanice.

Autovehiculul, în valoare de 55.500 de lei româneşti, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră.

Se efectuează cercetări în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu