A crezut că scapă basma curată, dar... Ce a păţit un tânăr din Basarabeasca care a încercat să corupă poliţiştii de patrulare

Embed:

Un tânăr din Basarabeasca a fost reţinut de ofiţerii CNA, după ce a încercat să corupă poliţiştii de patrulare. Acum, suspectul este cercetat penal pentru corupere activă.

Potrivit reprezentanţilor CNA, bărbatul a fost stopat de oamenii legii în trafic, fiind suspectat de conducerea automobilului în stare de ebrietate. Acesta, însă, nu s-a conformat somației, încercând să fugă de echipajul de patrulare, lovind totodată un stâlp, dar şi maşina de serviciu a polițiştilor. Bărbatul a fost găsit la domiciliul său, dar a refuzat să fie testat cu alcoolscopul. El le-a fi promis ofițerilor de patrulare 300 de euro pentru a nu documenta cazul.

Incidentul a fost raportat la CNA. Astfel, a fost pornită o urmărire penală pentru corupere activă, iar in urma documentării cazului, bănuitul a fost prins în flagrant delict în mașina de serviciu a oamenilor legii. Operațiunea de reținere a avut loc în comun cu angajații SPIA a MAI.

Bănuitul riscă până la 6 ani de închisoare şi o amendă de până la 4.000 de u.c.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu