A construit un mini-zid în jurul stelei lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame. Care este MOTIVUL

Un artist a construit un mini-zid în jurul stelei Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame, pentru a protesta față de propunerea candidatului republican la Casa Albă de a construi un zid la frontiera cu Mexicul, scrie agerpres.ro.

Lucrarea, realizată din scânduri de lemn cu o înălțime de circa 15 centimetri, pe care a fost montată sârmă ghimpată, a fost amplasată marți seara pe celebrul bulevard de către artistul cunoscut sub numele de "Plastic Jesus", înainte de a fi retrasă miercuri. 

"Am construit și plătit zidul din banii mei. Nu din bani mexicani", a glumit pe Twitter artistul originar din Regatul Unit, cu referire la promisiunea miliardarului populist de a finanța construirea unui zid la frontiera SUA-Mexic de către Mexic — una dintre cele mai controversate propuneri ale campaniei sale. 

Potrivit AFP, nu este pentru prima dată când Plastic Jesus își alege drept țintă a lucrărilor pe omul de afaceri newyorkez: înainte de montarea zidului, în plină convenție republicană, artistul a amplasat panouri pe care se putea citi "No Trump Anytime" în mai multe orașe importante, printre care New York și Los Angeles.

Donald Trump a primit o stea pe Hollywood Boulevard în 2007, pentru emisiunea sa de reality-show "The Apprentice".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu