A cheltuit o avere pentru o rochie imaginară. Motivul pentru care un bărbat a decis să-i facă un asemenea cadou soţiei sale (FOTO)

O rochie în valoare de aproape 9.000 de euro ce nu există fizic a fost cumpărată de un bogătaș chinez pentru soția lui, scrie a1.ro.

Mai exact, bărbatul, Richard Ma, director executiv al unei companii de securitate din San Francisco, a cheltuit 8.760 de euro pentru această rochie ce nu există.

Rochia a fost creată digital de casa de modă The Fabricant, pe o imagine a femeii. Fotografia poate apoi să fie folosită pentru a fi distribuită pe rețelele sociale.

"Este cu siguranță foarte scumpă, dar totuși este o investiție bună", a spus bărbatul care a plătit rochia.

El a explicat că de obicei, alături de soția lui, nu plătesc mulți bani pe haine, însă și-au dorit o piesă care să țină cât mai mult timp.

"În 10 ani, toată lumea o să poarte haine digitale. Este un memento unic", a declarat bărbatul, care este directorul unei firme de securitate din San Francisco.

Soția lui a părut să aprecieze cadoul, căci a publicat fotografia cu rochia digitală pe pagina personală de Facebook.

Colecțiile de haine digitale s-au dezvoltat în ultimele luni. Mulți internauți apelează deja la acestea, deoarece le permit să depășească limitele posibilităților și ale extravaganței.

loading...

Lasă un comentariu