A cheltuit banii companiei la striptease. Vezi ce pedeapsă a primit

Directorul unui startup din Silicon Valley a fost concediat după ce a cheltuit, de pe un card al firmei, peste 75.000 de dolari în cluburi de striptease, transmite Hotnews. Bărbatul nu a negat acuzațiile, dar a dat compania în judecată pentru că a fost concediat abuziv.

Eric Gilmore era directorul general al startup-ului Turvo, care dezvoltă software pentru logistică. El a fost concediat în luna mai a acestui an, dar informația a fost dezvăluită abia recent de Bloomberg. Timp de trei ani, Gilmore ar fi cheltuit 76.120 în cluburi de striptease. În total, bărbatul a cheltuit cel puțin 125.000 de dolari din banii companiei pe diverse forme de divertisment.

Eric Gilmore a dat în judecată compania în august. El nu a negat că a cheltuit banii respectivi, ci susținea că a fost concediat abuziv. Cele două părți din proces s-au înțeles în luna septembrie.

Gilmore face parte în continuare din consiliul director al Turvo și este cel mai mare acționar al startup-ului. Compania a atras până acum 89 de milioane de dolari de la investitori. Noul șef al Turvo este Scott Lang, numit în noiembrie.

loading...

Lasă un comentariu