A cerut ajutor medical, dar a primit insulte! Cum îşi tratează pacienţii o asistentă medicală din Hiliuţi

Embed:

A cerut ajutor medical, dar a fost insultată. O femeie din satul Hiliuţi, raionul Făleşti, se plânge că asistenta din localitate a agresat-o.

Galina Botnarenco are 58 de ani şi de mai bine de 10 ani are probleme de sănătate. Ea are nevoie de îngrijiri medicale aproape zilnic.

"A scos din containerul acela o cutie s-a uitat şi a zis că nu am şi o aruncă alături cutia ceea. De acolo ia cutia de de medicamente şi n-a uită-te că nu am ce îţi face", acuză locuitoarea satului Hiliuţi, Galina Botnarenco. 

Asistenta medicală explică accesele de furie prin oboseală şi numărul mare de pacienţii.

"Mă lasă în toată ziua singură de la 12. Dar nu îs obosită dacă sunt singură la lucru?", a declarat asistenta medicală. 

Localnicii spun că de mai multe ori această asistentă medicală a dat dovadă de un comportament necorespunzător faţă de pacienţi.

"O dată a scris nişte injecţii şi m-am dus, le-am cumpărat şi am venit aici şi a pus şi mi-a făcut o reacţie că s-a umflat toată faţa."

"Eram bolnavă şi a venit şi a început a pune injecţii ba într-o mână, ba în alta că nicăieri nu putea pune. Şi ia injecţia şi o aruncă în urnă şi aşa strigă la mine că aşa femeie a dracului încă nu a văzut."

Totuşi, unii pacienţi sunt mulţumiţi de serviciile acordate.

"De câte ori am fost liniştită nu am auzit să strige nu ştiu. Eu cu dânsa nu am avut probleme."

Potrivit administraţiei Centrului de sănătate, conflictul a fost deja soluţionat pe cale amiabilă, iar asistenta medicală va fi avertizată.

La oficiul de asistenţă medicală din satul Hiliuţi sunt deserviţi peste două mii de pacienţi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu