A câștigat 76 de milioane de lire sterline. Un englez era aproape să-şi rateze norocul

La șase săptămâni după o extragere a loteriei EuroMillions, un britanic care lucrează în construcții a descoperit că biletul câștigător stătea la el în mașină într-un morman de hârtii.

Bărbatul de 51 de ani a câștigat 76 de milioane de lire sterline.

Andrew Clark din localitatea Boston, în comitatul Lincolnshire, a povestit că obișnuia să colecționeze bilete de loterie. După ce le cumpăra le punea în mașină.

Săptămâna trecută a descoperit că printre biletele pe care le-a adunat se află și cel care a câștigat în urmă cu șase săptămâni al 12-lea cel mai mare premiu din istoria loteriei EuroMillions. Clark povestește că a verificat colecţia de bilete de loterie la îndemnul partenerei sale de viaţă.

"Trisha mi-a spus să verific biletele, iar nepoata ei, Louise, căreia îi construiam o extensie a casei, mi-a spus acelaşi lucru, după ce a aflat din presă că premiul nu fusese revendicat", a spus bărbatul care a adăugat că intenționează să se pensioneze, acum că a câștigat atât de mulți bani.

Britanicul vorbește despre el ca fiind "omul care a fost la un pas de a pierde 76 de milioane de lire".

Clark și partenera sa, Trisha Fairhurst, și-au cumpărat deja o locuinţă nouă şi două maşini, însă a declarat că "cel mai bun lucru la acest câştig este faptul că ne putem ajuta familia".

"Seamănă cu o poveste magică de Crăciun, omul care a fost la un pas de a pierde 76 de milioane de lire! Spre binele întregii noastre familii, sunt foarte bucuros că Trisha şi Louise m-au bătut la cap să verific biletele", a mai spus britanicul.

Andrew Clark a mărturisit că va continua să joace la loterie şi îşi va verifica biletele la fel ca înainte, odată la trei luni. Cel mai mare premiu câştigat în 2018 la EuroMillions a revenit posesorului anonim al unui bilet de loterie, care a încasat 121 de milioane de lire sterline în luna aprilie.

Recordul actual pentru cel mai mare câştig obţinut la loterie în Marea Britanie, în valoare de 161 de milioane de lire sterline, este deţinut de soţii Colin şi Chris Weir din Largs, o localitate din North Ayrshire (una dintre cele 32 de subdiviziuni ale Scoţiei), care au jucat la EuroMillions în 2011. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu