A băut trei pahare de lichior, a luat un cuțit de bucătărie şi... ŞI-A FĂCUT SINGURĂ CEZARIANĂ, după 12 ore de travaliu (FOTO)

Fără să aibă studii medicale, o femeie dintr-un sat izolat din Mexic a reușit să își facă singură o operaţie de cezariană, după ce a suportat mai bine de 12 ore de travaliu, scrie spynews.ro.

Ins Reamirez Perez avea șapte luni de sarcină și, pentru că nu avea posibilitatea de a merge la medic, femeia a băut trei pahare de lichior, a luat un cuțit de bucătărie și și-a tăiat abdomenul, pentru a scoate bebeluşul. Fără a şti exact cum să procedeze, femeia și-a făcut o tăietură verticală de 17 cm, tăietura standard fiind de cel mult 10 cm, scrie misteriousfacts.c

Timp de oră, Ines a căutat uterul, de unde a scos băiețelul, după care i-a tăiat ombilicalul și a leșinat. Când şi-a revenit, și-a bandajat uterul cu haine, s-a asigurat că micuţul este înfofolit, și a chemat ajutor din vecini.

Miraculos, bebeluşul a fost sănătos, iar Ines a rămas unica femeie din lume care şi-a făcut o operaţie de cezariană singură.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu