A aruncat o fetiţă de la etaj, într-un mall. Imagini tulburătoare cu momentul căderii copilului (VIDEO cu puternic impact emoţional)

Incidentul a avut loc într-un mall din Foshan, China. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere aflate în centrul comercial se poate vedea cum bărbatul ridică fetița în aer și o aruncă peste balustrada balconului. Imediat după, individul sare și el și în gol. 

Oamenii care au văzut scena înfiorătoare au început să țipe. Bărbatul a aterizat pe o masă aflată la parter, iar fetița de 6 ani a ajuns în curtea interioară a centrului comercial, suferind răni la cap și partea dorsală, potrivit The Sun.

Autoritățile l-au identificat pe atacator. 

Li Qijun, în vârstă de 36 de ani, a luat-o pe fetiță de lângă mama ei și a dus-o lângă balustradă cu intenția de a o ucide.

În urma incidentului, Li Qijun a suferit mai multe fracturi, dar se află în stare stabilă la spital. Și fetița a supraviețuit atacului, fiind ținută sub supraveghere medicală. Suspectul a spus anchetatorilor că se afla "sub presiune financiară uriașă". 

Poliția investighează incidentul.  

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu