"A apărut mama troleibuzelor şi Chirtoacă-i jinere!" Momente hazlii la şedinţa Primăriei Capitalei

Embed:

Momente haioase la începutul şedinţei Primăriei Chişinău. Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a fost felicitat de colegi, după ce aseară a cerut-o în căsătorie pe jurnalista Anişoara Loghin.

"Deja nu voi mai fi jinovat, dar voi fi jinere", a venit cu o replică edilul. 

Dorin Chirtoacă SE ÎNSOARĂ. Cine este aleasa inimii (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Totodată, Dorin Chirtoacă a reacţionat la comentariile scrise pe reţelele de socializare, precum că a apărut şi mămica troleibuzelor din Chişinău. "Deja unii au facut comentarii în adresa Anişoarei. Ei bine. Mămica troleibuzelor, iată copilaşul, eu am plecat cu el", a menţionat primarul Capitalei. 

Acestea au fost spuse după ce, dimineaţă, Dorin Chirtoacă a mers la serviciu cu troleibuzul.

Chirtoacă a declarat că se simte bucuros, împlinit şi fericit. Şi îi mulţumeşte Anişoarei pentru că l-a ales. Edilul nu a vrut să ofere mai multe detalii despre relaţia cu Anişoara Loghin. Totuşi, Chirtoacă a spus că a luat decizia de a o cere în căsătorie aseară. 

"Cuvintele au venit de la sine. Nu m-am pregătit. Ştiam că aşa va fi, nu ştiam când, dar ştiam că aşa va fi", a mărturisit Chirtoacă. 

Publika.md aminteşte că Dorin Chirtoacă a anuţat că se însoară, în urma unui discurs ţinut pe scena din PMAN. Acesta a întrerupt evoluţia concertului din Piaţa Marii Adunări Naţionale şi a îngenunchiat pe scenă pentru a o cere de soţie pe jurnalista Anişoara Loghin.

Tânăra a acceptat propunerea primarului, iar mulţimea a aplaudat şi le-a urat multă fericire.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu