A 3-a zi a Festivalului de Film de la Veneţia a culminat cu prezentarea filmului "O metodă periculoasă"

Embed:

Cea de-a 3-a zi a Festivalului de Film de la Veneţia a culminat cu prezentarea filmului "O metodă periculoasă". Pelicula a fost lăudată în presă, dar mai puţin de critici. În lumina reflectoarelor a păşit actriţa britanică Keira Knightley, alături de celebrul Viggo Mortensen.

Considerată drept una dintre favorite la premiul Leul de Aur, pelicula "A dangerous method" a fost apreciată în mod diferit de criticii de film. În timp ce unii vorbesc despre interpretarea excepţională a Keirei Knightley şi Viggo Mortensen, alţii dezaprobă imaginea greoaie şi sinistră transmisă de film.

Un expert susţine că producţia nu este de Oscar, dar, cu siguranţă, actorii din rolurile principale merită să fie nominalizaţi. Referindu-se la producţia sa, regizorul David Cronenberg, spune că a încercat să facă un film elegant, care transmite emoţii puternice, fără să piardă din puterea de a seduce. Un film despre un triunghi amoros intelectual.

Kate Winslet revine, astăzi, pe ecranul festivalului, într-un film aflat în afara competiţiei. Cu o distribuţie de zile mari, printre care Jude Law, Matt Damon şi Gwyneth Paltrow, "Contagion" pelicula reprezintă povestea răspândirii unui virus care poate ucide oameni în doar câteva zile. În total, 22 de producţii se află în cursa pentru trofeul Festivalulului de la Veneţia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu