930 pachete de ţigări au fost confiscate la frontieră. Vezi unde au fost ascunse

Ieri, 18 iulie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru a intra în ţară, ieşeanul Ghenadie B., în vârstă de 43 de ani, pasager într-un autocar, înmatriculat în România.

În urma controlului asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au descoperit ascunse, în spatele scaunului şoferului10.800 de țigarete, 540 pachete de țigări, marca "Winston".

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare totală de 2.484 lei, a fost confiscată, iar bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 10.000 lei.

În aceeaşi zi, echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni a descoperit într-un autoturism marca Toyota, înmatriculat în Bulgaria, condus de cetăţeanul moldovean Alexandru A., în vârstă de 39 de ani, în rezervorul mijlocului de transport, 7.800 de țigarete, 390 pachete de țigări, marca "Ashima".

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor în valoare totală de 3.672 lei și sancţionarea contravenţională a bărbatuluilui cu amendă în valoare de 10.000 lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu