7 replici care distrug pofta de sex

Se spune că în timp ce facem dragoste nu mai contează nimic în jurul nostru, deoarece trăim la intensitate maximă clipele fierbinti. Iată şapte replici memorabile care distrug indubitabil pofta de sex, potrivit realitatea.net.

Stai, sună telefonul! Chiar dacă este vorba doar despre un preludiu incitant sau de un moment de intimitate, ar fi total inoportun să răspunzi la telefon. Oricât de insistent ar suna, ar trebui ignorant total.

Parcă am stabilit că eu stau deasupra. Filmele constituie o sursă de inspiraţie inepuizabilă pentru oricine, însă o partidă de dragoste nu se poate desfăşura dupa un scenariu. O asemenea replică nu ar face decât să stârnească nemulţumire şi indispoziţie.

Nici să nu te gândeşti să-mi rupi hainele! Te crezi în  filme? Chiar dacă te deranjează gestul, atrage-i atenţia mult mai subtil, utilizând un ton potrivit. Atâta timp cât nu este vorba de un comportament violent nu ar trebui să reacţionezi aşa.

Nu vrei sa cobori şi mai jos? Ştim, sexul oral reprezintă una dintre cele mai fierbinţi fantezii a bărbaţilor. Totuşi, între scenele perfecte din filmele erotice şi realitate ar trebui să existe o limită.  

Ai uitat să te epilezi? Chiar dacă ar avea dreptate, un partener care îşi iubeşte şi îşi respectă iubita nu i-ar face un asemenea reproş în mijlocul acţiunii. În special dacă nu este vorba de obişnuinţă, ci doar de o simplă întamplare.

Vrei să vezi un film porno ca să ştii cum se face? Orice partener ar trebui să fie răbdător în privinţa sexului, în special dacă perechea sa nu are foarte mare experienţă sau dacă vine cu o propunere nouă în dormitor şi aceasta nu este foarte încântată.

Mihaela…. pardon, Irina! Această replică este de netolerat şi nu doar că taie în secunda urmatoare pofta de sex, ci poate chiar să pună în pericol relaţia dintre cei doi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu