650.000 de euro pentru reparaţia unui Mercedes-Benz 300SL Gullwing

Proprietarul unui Mercedes-Benz 300SL Gullwing Coupe a decis să facă o vizită de rutină la unul dintre atelierele Mechatronics din Germania, specializat în mentenanţa maşinilor de epocă. Însă vestea pe care a aflat-o mai târziu i-a sfâşiat inima, scrie autostrada.md.

După ce a efectuat toate lucrările, mecanicul în vârstă de 26 de ani, împreună cu ucenicul său, au pornit la un test-drive. Purtat de sunetul motorului şi performanţele sportcarului, tânărul a depăşit limita de viteză şi a pierdut controlul maşinii, care a ieşit în decor şi s-a rostogolit.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Totuşi, maşina nu va mai fi niciodată la fel. Aceasta urmează să fie reparată, iar costurile vor fi acoperite de companiile de asigurări.

Mercedes-Benz 300SL Gullwing a fost produs în anii 1954-1963. Pe porţile uzinii din Stuttgart au ieşit un număr total de 1400 de coupe-uri, cât şi 1858 de modele roadster. Sportcarul este echipat cu un propulsor de 3.0 litri, cu injecţie de combustibil, care dezvoltă între 212-222 de cai putere.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu