60 de mii de lei. Atât l-a costat pe un locuitor al Capitalei vizita la vecin. Ce a păţit bărbatul (VIDEO)

Embed:

Un bărbat din Capitală a mers în vizită la un vecin, dar a uitat uşa apartamentului descuiată. Când a revenit acasă a descoperit că i-a dispărut portmoneul în care se afla cardul bancar. Bărbatul a anunţat poliţia, iar la scurt timp au fost reţinuţi doi tineri în vârstă de 25 și respectiv 28 de ani, tot locuitori ai municipiului Chişinău, fiind suspectați furt. 

Totul s-a întâmplat în blocul de locuit de pe str. E. Coca din sectorul Buiucani. Tinerii ar fi observat ușa unui  apartament descuiată, au pătruns în locuință de unde au sustras un portmoneu în care se afla card bancar.  Polițiștii fiind alertați la data de 27 decembrie, de către proprietarul locuinței, bărbat în vârstă de 65 de ani, care a comunicat despre dispariția portmoneului. La locul faptei bărbatul a comunicat polițiștilor că pentru puțin timp a ieșit până la vecin fără ca să încuie ușa de la intrare, iar când s-a întors a depistat lipsa portmoneului cu cardul bancar pe care la momentul sustragerii erau bani în sumă de circa 60 000 lei. Ulterior forțele de ordine au stabilit că indivizii au efectuat câteva tranzacții și au extras de pe cardul bancar bani în sumă de 32 mii lei. Acțiunilor lor au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția.

Tinerii sunt cercetați penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei,  muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

loading...

Lasă un comentariu