51 de sportivi au plătit 44.000 de dolari pentru a participa la World Marathon Challenge

Embed:

Una dintre cele mai dificile competiţii din lume s-a disputat în doar 7 zile... pe toate continentele! La ediţia din acest an la World Marathon Challenge  au concurat 51 de sportivi şi fiecare dintre ei a plătit taxa de participare de nu mai puțin de 44.000 de dolari. Întrecerea a debutat în Antarctida, unde amatorii de sporturi extreme au avut de înfruntat și frigul, şi vântul puternic.

După această cursă, participanţii au ajuns în unul dintre cele mai mari oraşe ale Africii de Sud, la Cape Town, iar apoi au alergat pe străzile orașului Perth din Australia.

Maratoniștii și-au urmat aventura în Emiratele Arabe United, la Dubai. După care competitorii s-au mutat În Europa şi au concurat în capitala Portugaliei, oraşul Lisabona.

După asta competiția a contunuat în America de Sud, sportivii participând la cursa de la Cartagena, în Columbia.

Ultima destinaţie a fost America de Nord, unde concurenţii au trecut linia de sosire la Miami, în statul Florida.

În concursul masculin a triumfat profesorul irlandez Gary Thornton, iar în competiţia feminină s-a impus Becca Pizzi, o operatoare din statul american Massachusetts.

În total, participanţii au alergat 295 de kilometri pe toate continentele și au călătorit în jurul lumii 39 de mii de kilometri.

Timp de şapte zile ei au dormit şi au mâncat în avion, în timp ce se deplasau de pe un continent pe altul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu