50 de plante de Cannabis, depistate în ograda unui bărbat din Capitală (VIDEO)

Embed:

Polițiștii au depistat în ograda de pe str. Pajurii, 50 de plante de “Cannabis”, care erau cultivate de către un bărbat de 42 ani.

Polițiștii au stabilit că plantele creșteau în ograda bărbatului fiind îngrijite de către acesta. Plantele au fost zmulse, ridicate, sigilate și expediate la laboraturul criminalistic pentru efectuarea expertizelor.

În dependență de rezultate, bărbatul riscă să fie cercetat penal și sancționat cu amendă în mărime de la 10.000 lei la 20.000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de până la 100 de ore.

Operațiunea “Mac-2019” a fost  iniţiată de Inspectoratul General al Poliție, cu scopul de a combate traficul ilicit de droguri de origine vegetală, de depistare și nimicire a plantelor cu conținut narcotic, precum și identificarea persoanelor care le cultivă ilegal. Poliţia capitalei va întreprinde toate acţiunile legale de contracare a infracţiunilor legate de droguri. Totodată, cetăţenii sunt rugaţi să informeze serviciul unic 112, atunci când deţin informaţii despre cultivarea plantelor cu conţinut narcotic.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu