5 mituri despre ce vor bărbaţii

Miturile despre bărbaţi sunt de obicei create de femei dezamăgite în iubire. Asta pentru că dacă un bărbat te va părăsi fără motiv, atunci vei spune că toţi sunt la fel, scrie gândul.md. Află 5 mituri despre ce vor bărbaţii şi argumentele necesare pentru a ţi le scoate din cap.

1. Bărbaţii preferă femeile mai tinere

Este adevărat că femeile mai tinere li se par mai atrăgătoare, dar nu înseamnă că orice bărbat îşi va părăsi nevasta pentru o adolescentă. Unii dintre ei s-ar plictisi repede să vadă aceeaşi fată drăguţă zilnic. În plus, ştiu deja că femeile mature sunt mai experimentate şi mai pregătite pentu o relaţie de lungă durată.

2. Sunt intimidaţi de femeile deştepte

Multe femei cred că bărbaţii preferă o femeie atrăgătoare decât una deşteaptă. Nu este chiar aşa. Să nu uităm că bărbaţii adoră să aibă mereu o provocare! Unii dintre ei, vor prefera femeile cu personalităţi puternice, care au ceva de spus.

3. Sunt intimidaţi de femeile de succes

Oricât ar fi de impresionaţi de genul “pisicuţă”, un bărbat îşi va dori la un moment dat să iasă cu cineva capabil să îl provoace intelectual. Foarte mulţi bărbaţi preferă femeile cu ţeluri realiste în viaţă şi nu se simt ameninţaţi de ele.

4. Se tem de căsătorie!

Da, dacă au 18 ani! Bineînţeles, sunt câteva situaţii când nu le prea stă gândul la asta (o stare financiară precară, de exemplu). Din punct de vedere psihologic, ei se gândesc frecvent că mariajul le va răpi libertatea. Aceste lucruri li se întâmplă însă doar celor incapabili să discute cu partenera.

5. Le pasă doar de aparenţe

Şi bărbaţii, şi femeile se preocupă de aparenţe, cel puţin la începutul relaţiei. Însă asta nu înseamnă neapărat că visează la un partener fizic perfect. Bărbaţii, ca şi femeile, caută un partener care să aibă câte puţin din toate. Acordă o atenţie deosebită şi abilităţilor mentale ale partenerei şi, dacă acestea nu există, nu vor ezita să o părăsească până şi pe cea mai frumoasă femeie! Există numeroşi bărbaţi preocupaţi doar de ambalaj, cărora le plac nişte frumuseţi gen păpuşa Barbie cu care să se fălească în faţa prietenilor, poate la fel de superficiali – sentimental vorbind, ca şi ei.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu