5 lucruri pe care nu este bine să le împrumuți niciodată

Există câteva superstiții potrivit cărora nu este bine să împrumuți anumite obiecte din casă deoarece vei avea parte de ghinion și îți va merge rău pe toate planurile.

Iată câteva dintre lucrurile pe care nu este bine să le dai altor persoane:

Sare

Se spune că nu este bine să împrumuți sarea din casă deoarece acest condiment poartă cu el anumite energii care pot avea efecte asupra destinului tău. Sarea este unul dintre cele mai populare componente magice, de aceea nu este bine să o dai împrumut deoarece persoana care ți-o cere s-ar putea folosi de ea pentru a-ți face rău și atunci când o să o primești înapoi poți să iei și energia negativă și ai putea să îți pierzi norocul, să ai probleme de sănătate sau probleme în familie.

Veselă

La fel ca în cazul sării de masă, veselă din bucătărie este și ea încărcată cu energii ale familiei tale. Astfel, dacă cineva îți cere împrumut o cană, o farfurie sau orice alt vas nu le da.

Specialiștii de la dailyhoro.ru scriu că mâncărurile împrumutate pot duce la pierderea sănătății și la eșecuri. De asemenea, se spune că nu este bine să ții în casă vase sparte sau deteriorate deoarece aduc ghinion, scrie ele.ro

Haine

Dacă până acum obișnuiai să împrumuți haine prietenelor tale sau altor persoane, uită de acest obicei. Cel mai mare pericol sunt pantofii, care absorb cea mai mare energie negativă dacă sunt purtați de alte persoane.

Bijuterii

Bijuteriile nu trebuie împrumutate sub nicio forma altei persoane. Specialiștii în bionergie susțin că bijuteriile au o aură protectoare și dacă sunt împrumutate altei persoane pot aduce mari neplăceri proprietarilor, în special în ceea ce privește sănătatea. Cele mai periculoase sunt bijuteriile din argint sau platină.

Mătura

Nu împrumuta niciodată mătura din casă. Poți avea mari probleme financiare și la locul de muncă.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu