5 destinaţii perfecte pentru o vacanţă de vis

Embed:

Pentru cei ce sunt în căutarea locului ideal pentru a-şi petrece concediile. România Liberă a realizat o listă cu destinaţii legendare de vacanţă. Iată care sunt acestea.

Cunoscută pentru climatul său torid şi umed, insula indoneziană Bali este destinaţia perfectă pentru relaxare. Dacă alegeţi să mergeţi aici în vacanţă, atunci veţi putea explora vastele palate şi veţi afla mai multe despre vulcanii din zonă. Bali are plaje de vis, centre de meditaţie şi yoga, centre spa, parcuri şi grădini botanice.

O altă destinaţie extraordinară pentru relaxare şi plajă este şi insula grecească Kefalonia. Întreaga vacanţă se poate rezuma la a sta pe plajele cu nisip alb şi fin, a te bucura de apa limpede şi a gusta din bucatele tradiţionale de la restaurantele din preajmă.

E simplu să găseşti un loc şi pe plajele din Costa Rica, pentru că acestea se întind pe o lungime de 1.300 de kilometri. Aici poţi găsi, de asemenea, spa-uri ecologice, unde te poţi bucura de masaje, băi şi yoga. Majoritatea hotelurior de aici sunt amplasate direct pe plajă.

Oraşul croat Dubrovnik este şi el o destinaţie de vis pentru o vacanţă memorabilă. Dacă sunteţi pasionaşi de istorie, aici, pe lângă plajă, puteţi cerecta vechiul centru al oraşului care este patrimoniu UNESCO.

Regiunea franceză Provance este renumită în plan mondial, pentru pictorii şi artiştii care împânzesc zona în căutarea inspiraţiei. Persoanele cu mai puţin simţ artistic cu siguranţă vor fi captivate de priveliştea oferită de mare sau de lanurile nesfârşite de viţă de vie şi flori de levănţică.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu