35 de zile în cuşcă cu o leoaică gestană

Pictorul ucrainean Alexander Pylyshenk, proprietarul unei mici grădini zoologice, are în  plan să  petreacă 35 de zile într-o cuşcă cu o  leoaică gestană. Scopul lui este de a trage un semnal de alarmă privind speciile pe cale de dispariţie, să doboare un record şi să strângă bani pentru o nouă grădină zoologică. De asemenea, pictorul mai doreşte, în acest timp cât va sta în cuşcă, să ajute leoaica în momentul când aceasta va naşte pui, scrie adevărul.ro.

"Orice animal, chiar şi un prădător, trebuie să se simtă protejat în acest moment crucial", a explicat Pylyşenko.

Ucraineanul speră să doboare un record Guiness, acesta fiind de două săptămani. James Jablon, din Florida, a petrecut acest timp într-o cuşcă cu doi lei, în ianuarie 2011.

"Sper ca optimismul cu care mă implic în acest proiect să fie înţeles şi sprijinit de oamenii pentru care salvarea speciilor rare de animale nu este ceva lipsit de sens. Mă bazez pe sprijinul vostru moral şi financiar. Doar împreună le putem da copiilor noştri această lume superbă, sălbatică", scrie Alexander Pylyshenko pe blogul campaniei.

Pylyshenko a echipat cuşca cu camere video, un closter, un duş şi este pregătit să înceapă campania.

Potrivit acestuia, fondurile obţinute din lucrurile pe care le va realize în acest timp, vor fi folosite pentru construcţia unei grădini zoologice mai mari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu