33 de agenţi economici riscă să rămână fără apă, din cauza datoriilor

Au datorii de milioane lei și nu se grăbesc să le achite. Este vorba despre 45 de agenți economici din municipiul Chișinău, care deversează ape uzate cu concentrații majorate de poluanți. Aceștia au acumulat datorii de 3,7 milioane de lei pentru serviciile prestate de SA "Apă-Canal Chişinău", transmite ipn.md.

Pentru că nu și-au onorat obligațiunile la timp, doi agenți economici au fost debranșați de la rețeaua de alimentare cu apă, încă nouă fiind în proces de judecată. Un agent economic a depus cerere pentru a achita datoria în rate, fapt acceptat de administrația întreprinderii, iar încă 33 de agenți economici urmează în următoarele zile să fie deconectați de la rețeaua de apă.

Furnizorul menționează că din cei 45 de agenți economici vizați, doi au acumulat datorii care se ridică la 2,4 milioane de lei.

Administrația SA "Apă-Canal Chişinău" îndeamnă datornicii să îşi achite facturile în cel mai scurt timp pentru a putea beneficia de serviciile prestate, în caz contrar, vor rămâne fără apă și vor fi obligați să achite o taxă de debranșare-branșare.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu