30 DE ZILE DE AREST pentru cei patru simpatizanţi violenţi ai Partidului "DA"

Embed:

Cei patru simpatizanți ai Partidului "Demnitate și Adevăr", al interlopilor Țopa, au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost pronunțată ieri la Judecătoria sectorului Centru.

Ședința a început în jurul orei 11:00, dar a fost întreruptă de două ori. În tot acest timp, rudele inculpaților, simpatizanții și membrii Platformei "DA" au protestat în fața Judecătoriei.

Învinuiții au declarat că nu au aruncat cu pietre în poliție.

Magistratul a așteptat minute în șir ca să pronunțe sentința, pentru că simpatizanții Platformei "DA" și rudele inculpaților nu voiau să părăsească sala.

Rudele învinuiților spun că au fost și ele prezente la protestele din 24 aprilie, organizate de Platforma "DA".

Simpatizanții Partidului "DA" au blocat biroul magistratului care a pronunțat sentința.

Judecătorul a avut nevoie de ajutorul poliției ca să poată părăsi încăperea. Mai mult ca atât, rudele inculpaților au avut un comportament ostil.

Alţi reprezentanţi ai Partidului "DA" au exercitat presiuni asupra colegilor noștri de la postul Canal 2, încercând să compromită o transmisiune în direct. Reporterul a cerut ajutorul poliției pentru a calma agresorul.

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari, a declarat că unii dintre învinuiți, anterior au fost judecați.

"Două persoane din aceste patru au fost certați cu legea, au fost anterior judecate pentru săvârșirea jafului și pricinuire de vătămări corporale. Reprezentanții protestelor spuneau că acei care au aruncat pietre sunt niște provocatori, dar astăzi, tot ei s-ar în apărarea lor", a spus Pînzari. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu