30 de pensionari din Nisporeni au primit cadouri de Paşte de la Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss

Embed:

Tradițional, în preajma sărbătorilor pascale, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss este alături de cei care au nevoie de grijă și atenție. În acest an, cei 30 de pensionari de la Centrul de reabilitare și integrare socială "Încredere" din orașul Nisporeni au primit coşuri cu produse pentru masa de Paşte din partea organizaţiei.

Pentru cei mai mulți bătrâni, centrul de reabilitare a devenit a doua casă. Aici, ei se implică în diverse activități care le aduc multă satisfacție. Echipa "Edelweiss" i-a surprins exact în timpul orelor de creație.

Pensionarii au fost impresionați de atenția și darurile oferite de Fundația lui Vlad Plahotniuc Edelweiss:

"Sunt foarte mulțumită, sunt foarte bucuroasă. Mă mândresc că Fundația Edelweiss este organizată de Vlad Plahotniuc, care este persoana din raionul nostru."

"Sunt mulțumită de cadou. Mulțumesc de toate, chiar mă gândeam iată o păsculiță."

"Plăcut, foarte plăcut. Cadourile nici nu mai spunem cât sunt de bogate."

"Vrem să fim alături de dumneavoastră. Venim cu un gând bun, cu un mesaj frumos. Vă urăm să aveți parte de sărbători frumoase, de sărbători luminoase, să aveți parte de oameni dragi alături. Noi am pregătit împreună cu echipa niște daruri. Le-am ales cu tot dragul pentru voi. Sperăm să vă placă", - a declarat directorul executiv al Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, Lidia Cucoş. 

Fundația Edelweiss a decis să renoveze şi atelierul de creaţie al centrului, unde bătrânii petrec cea mai mare parte a zilei.

"Să știți că lucrurile acestea îi surprind foarte mult și am atâtea emoții, care pot să le redau. Sunt foarte bucuroși. Când au văzut atâtea lucruri făcute peste noapte, au rămas șocați. Astăzi când au venit au spus vai, ce lumină, ce ușor, ce atmosferă caldă. Le mulțumim din suflet", - a declarat directorul Centrului de reabilitare și integrare socială "Încredere", Aurelia Artenie. 

"Mulțumim echipei Edelweiss că a venit cu această donație frumoasă. Mulțumim președintelui acestui fond, domnului Vlad Plahotniuc, care este alături de noi", a declarat primarul oraşului Nisporeni, Gheorghe Robu.  

Campania de Paște lansată de "Edelweiss" se desfășoară deja al optulea an consecutiv.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu