3 prieteni adolescenţi din SUA au declarat că vor să devină "prietene"

Trei prieteni, care au câte 11 ani fiecare, au luat decizia comună şi au luat o decizie comună: vor să se supună operaţii de schimbare de sex.

Băieţii au fost diagnosticaţi cu o disforie rară. Oamenii care suferă de ea, nu-şi pot accepta gender statutul de bărbat sau femeie. Adolescenţii insistă să fie numiţi Lily, Fiana şi Zuri, anunţă The Daily Mail. 

Potrivit părinţilor, copiii nu-şi acceptau sexul încă de la vârstă fragedă. Aceştia nu prea iubeau jucăriile şi hainele pentru băieţi, în schimb se bucurau de tot felul de păpuşi şi haine pentru femei.

Fiana, una dintre băieţi, i-a făcut o confesiune mamei că se simte "cu creieri şi inimă de fetiţă". Lily a decis să-şi schimbe numele din "Jack" la 8 ani, iar părinţii lui Zuri au înţeles că acesta nu este în stare să-şi accepte sexul atunci când i-au permis să îmbrace o fust şi acesta radia. 

Lilith, Fiana şi Zuri vor putea să se supună interveţiei chirurgicale abia la 18. Cu toate acestea, dreptul de a administra preparate speciale, teenager-ii il vor primi la 14 ani. Până atunci, părinţii lui Lily au dat acord ca fiul lor să înceapă terapia hormonală.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu