29 de poliţişti de frontieră s-au luptat pentru a câştiga bereta de onoare. Probele au fost câştigate de nouă participanţi

Embed:

29 de poliţişti de frontieră s-au luptat pentru a câştiga "bereta de onoare". Distincţia a fost obţinută de nouă tineri care au demonstrat o pregătire fizică ireproşabilă.

Participanţii au avut de alergat şase kilometri pe un traseu plin de obstacole. Prima provocare a fost să treacă pe sub sârma ghimpată. Apoi au traversat un iaz cu armele în mâini."Cum a fost ? Este o provocare pentru noi, personal pentru mine şi sper că voi ajunge la finiş primul."

"-Mai puteţi ? -Da, super !- Aveţi energie ? -Da ! Ne-am pregătit pentru asta."

"-Cum vă simţiţi ? -La moment încă foarte bine, sunt în stare. -Mai rezistaţi. -De ce nu ?"

 

Printre concurenţi a fost şi o femeie, care a încercat să obţină bereta de onoare pentru al doilea an consecutiv."Unde a fost cel mai greu ? -Dealul, când l-am ridicat pentru tragere. O motivaţie pentru copii mei, ca să tindă ceva mai mult decât părinţii."Ultima probă a fost şi cea mai grea: trei minute de luptă corp la corp cu cei care au obţinut berete de onoare în anii precedenţi.

 

"-Cum a fost ? -Foarte super. Am promis că ajung la finiş şi am ajuns. Cea mai plăcută bătaie în viaţa mea."În urma acestei probe, unii concurenţi au avut nevoie de ajutorul medicilor. În final, nouă poliţişti de frontieră s-au ales cu "bereta de onoare "."Servesc Republica Moldova şi Poliţia de Frontieră."


"Astăzi pentru mine a fost un moment important din viaţă pentru că mi-a fost acordată bereta de onoare. Asta înseamnă uns timul efectivului Poliţiei de Frontieră, precum şi curajul, şi demnitatea pe care poate să-i fie acordată fiecărui colaborator. "

"Toţi visează să fie participanţi şi câşţigători ai acestei frumoase competiţii.Tradiţiile bune combinate cu pregătire fizică, tactică de luptă şi de sport pot aduce un rezultat foarte bun în serviciu şi îi motivează şi pe alţi colegi din poliţia de frontieră ca să tindă spre aceste rezultate."Competiţia pentru obţinerea "beretei de onoare" este anuală şi a ajuns la cea de a şasea ediţie.

Lasă un comentariu