2600 de biletele au fost vândute pentru finala Cupei Moldovei

Embed:

Surpriză în ajunul finalei Cupei Moldovei-Orange! Deşi nu s-au evitenţiat în acest sezon la capitolul suporteri, Rapid a anunţat că va avea o galerie de trei ori mai numeroasă ca cea a formaţiei Milsami. Cu trei zile până la marea finală, aproape toate tichetele pentru meci au fost vândute.

Aproape toate din cele 2600 de biletele scoase în vânzare pentru finala Cupei Moldovei-Orange au fost deja procurate. Formaţiei Rapid i-au fost alocate 1100, dintre care clubul a pus în vânzare 800 de tichete, iar restul le-a distribuit gratuit.

"Pentru sectorul de suporteri activi clubul oferă 300 de bilete. Acestea sunt oferite gratis şi transportul la fel va fi oferit gratis pentru ei", a declarat managerul Rapid, Eugen Grădinari.

Reprezentanţii formaţiei din Orhei au rămas surprinşi când au auzit că Rapid va avea o galerie atât de numeroasă.

"Domnul să-i ajute. Nu cred. Am văzut la meciurile din campionat că sunt slab organizaţi la acest capitol. Chiar dacă pregătesc o surpriză nu cred că îi va ajuta", a mreţionat directorul general Milsami, Viorel Jardan.

Galeria Milsami va fi compusă din aproximativ 100 de persoane. În total, la Orhei au fost puse în vânzare aproape 1500 de bilete. Preţul acestora variază între 25 şi 40 de lei. Finala Cupei Moldovei-Orange dintre Rapid şi Milsami va fi transmisă duminică, în direct, la Publika TV.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu