25 de indicatoare rutiere au fost furate de pe marginea drumului Căuşeni - Ştefan Vodă

Embed:

25 de indicatoare rutiere cu tot cu piloni au fost furate acum câteva zile de pe marginea drumului Căuşeni - Ştefan Vodă.

Poliţiştii au fost alertaţi de responsabilii de la Administraţia de Stat a Drumurilor care au mers într-o inspecţie pentru a vedea starea carosabilului. Suma pagubei se estimează la peste 50 de mii de lei.

"Au dispărut practic toate indicatoarele care au fost acolo instalate şi de prevenire şi de interzicere, de limitare a vitezei şi aşa mai departe. În mod urgent noi lucrăm de a lichida neajunsul acesta care este", a spus inspectorul tehnic la SA Căuşeni, Mihail Ganga.

Muncitorii care montează indicatoarele rutiere spun că nu înţeleg la ce le folosesc oamenilor acestea.

"Eu nu aş crede că un capăt de trubă de doi metri, de ţavă de asta să o folosească undeva. Nu e normal, nu e frumos pur şi simplu", a spus Grigorie Gogo.

"Ele se fură la rând, da se fură mai mult din partea a ţevilor. Ţevile le trebuie, nu le trebuiesc indicatoarele Cine poate face astfel de lucruri? Oamenii cei răi, care nu au bani şi se gândesc că pot să le ia de aici."

Oamenii sunt indignaţi de gestul făptaşilor.

"Asta băieţii care nu au ce face, nu au de lucru. Să facă rău numai. "

"Să vă spun sincer nu ştiu la ce le ajută. Alţii din motiv joaca, asta poate să fie. Vandalismul acesta la gospodării nu ajută."

"Dacă le-au pus înseamnă că trebuie să stea acolo, şi nu trebuie atinse"

Forţele de ordine din Căuşeni susţin că hoţii au mai dat iama prin zonă acum doi ani, însă au fost găsiţi.

"Anterior am mai avut furturi de indicatoare rutiere, bănuim că persoanele care să zicem anterior au săvârşit astfel de genuri de infracţiuni posibil a doilea oară să mers şi să sustras tot ei indicatoarele", a spus şeful IP Căuşeni, Vitalie Arnăutu.

Indicatoarele furate au fost instalate acum un an. Vinovaţii riscă până la cinci ani de puşcărie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu