220 pachete cu țigări și un permis de ședere falsificat, depistate de vameşii la Aeroport

Ilegalități la punctul de trecere Aeroport Internațional Chișinău. Un român care a avut intenția de a transporta produse de tutungerie şi un cetăţean al Turciei care deținea un permis de ședere neveridic, au fost deconspiraţi de poliţiştii de frontieră. 
 
Cele 220 pachete cu țigări au fost depistate în bagajul de cală care aparținea unui cetățean român în vârstă de 54 de ani. Cercetările au fost întreprinse împreună cu angajații Serviciului Vamal, după ce bărbatul s-a prezentat la linia de control pentru autorizarea trecerii frontierei de stat. Acesta urma să ajungă în Marea Britanie cu ruta Chișinău - Londra. 
 
Al doilea incident a fost semnalat pe sensul de intrare în Republica Moldova, unde un cetățean al Turciei nu și-a putut justifica scopul călătoriei fiind întocmit proces verbal privind neautorizarea trecerii. Ca urmare, în timpul controlului suplimentar în bagajul de mână a fost depistat un permis de ședere cu semne vădite de falsificare, care ar fi emis de către autoritățile belgiene. 
 
Polițiștii de frontieră continuă cercetările pe faptele expuse pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.

Lasă un comentariu