2018 marchează un ciclu excepțional de 9 ani karmici. Care este anul tău avantajos și norocos

Din punctul de vedere al mai multor numerologi, 2018 pare a fi primul an karmic, dintr-un nou ciclu care cuprinde 9 ani karmici. Iar anul care vine va fi cu totul deosebit, pentru că este primul la număr!

2026 va fi ultimul an al acestui ciclu și va marca încheierea sa. Deci să vedem ce zodii sunt norocoase pentru fiecare din acești 9 ani, scrie secretelesanatatii.info.

Anii Karmici 1 (2018): aduc multe avantaje pentru zodiile Capricorn, Taur, Fecioară și Gemeni. Pentru că unul din principalele scopuri ale acestor persoane, care s-au născut în zodiile de mai sus, este a fi mereu pe primul loc, anul 2018 pare a fi unul excepțional pentru ei!

Anii Karmici 2 (2019): cei mai norocoși vor fi oamenii cu zodiile Vărsător, Pești, Rac și Scorpion. Pe plan sentimental, revelații vor fi simțite pentru zodiile care sunt considerate a fi cele mai afectuoase.

Anii Karmici 3 (2020): Pe plan financiar următoarele zodii: Capricorn, Balanța, Leii și Taurii vor simți diferențe pozitive.

Anii Karmici 4 (2021): Pentru că 4 este o cifră duală, aceasta va aduce avantaje duble pentru zodiile Săgetător, Scorpion, Pești, Berbec și leu.

Anii Karmici 5 (2022): Vor avea schimbări frumoase în statutul social zodiile: Gemeni, Capricorn, Berbec, Scorpion și Balanțele.

Anii Karmici 6 (2023): Vor avea cele mai multe scopuri atinse în acel an, următoarele zodii: Fecioara, Balanța, leu, Gemeni și Taur.

Anii Karmici 7 (2024): Cei ce au o parte de divinitate ascunsă în ei vor avea parte numai de lucruri bune în acest an și anume sunt: Scorpionii, Racii, Fecioarele și Peștii.

Anii Karmici 8 (2019): Cei care se consideră a fi cei mai distructivi pentru restul oamenilor vor avea un noroc foarte mare. Sunt zodiile: Berbec, Pești, Scorpion și Leu.

Anii Karmici 9 (2019): Vor avea de câștigat zodiile Fecioară, Taur, Pești, Capricorn, Scorpion, Vărsător și Gemeni.

Care este anul tău avantajos și norocos?

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu