2013 - un an productiv pentru mulţi artişti din Moldova. Cu ce se pot lăuda Adrian Ursu, Ionel Istrati şi Dj-ul Andrew Rayel

Embed:

Anul 2013 a fost destul de productiv pentru artiştii din Moldova. Chiar dacă este greu să îmbini viaţa personală cu statutul de vedetă, unii au reuşit să treacă şi acest test cu brio. Este şi cazul interpretului Adrian Ursu, care, pe lângă faptul că a avut o activitate artistică prodigioasă, s-a căsătorit anul acesta şi chiar a devenit tătic.

Şi pentru Ionel Istrati anul 2013 a fost unul destul de bun. El a reuşit să se menţină în topul preferinţelor publicului din Moldova şi chiar să treacă Prutul. Interpretul a înregistrat un videoclip, în colaborare cu Randi, vocalistul grupei Morandi din România, care s-a bucurat de un real succes, chiar de la lansare. Alături de Ionel Istrati, în videoclip apare şi frumoasa manechină Xenia Deli.

Nici cei care fac muzică electronică nu se lasă mai prejos. Dj-ul moldovean Andrew Rayel a realizat un proiect muzical în colaborare cu renumitul dj Armin van Buuren. Artistul din Moldova este într-atât de bun în ceea de face, încât a devenit cunoscut în întreaga lume.

Anul acesta, melomanii au avut parte de cel mai frumos concert live susţinut de formaţia Zdob si Zdub, care a ieşit în scenă acompaniată de o orchestră simfonică. Deşi în străinătate, multe formaţii rock obişnuiesc să organizeze astfel de spectacole, în Moldova, concertul în acest format al băieţilor de la Zdob si Zdub a reprezentat o premieră.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu